Miben segíthetünk?

Oktatás

Agilis szoftverfejlesztés, projekt management, vezetői skillek és marketing oktatások a te és céged igénye szerint.

Ügynökség

Marketing ügynökség, online és offline marketing, e-mail marketing, SEO, social tartalom gyártás, hirdetés beálltás, nyomdai munkák.

Tanácsadás

Projektvezetési tanácsadás, akár induló, folyamatban lévő, illetve retrospective-ként lezárt projekttel kapcsolatban.
info@agile.hu

Vezetői kompetenciák fejlesztése

Elméletben mindenki jó vezető, amíg olyan akadály elé nem kerülünk, amit utólag belátva sokkal jobban is meg lehetett volna oldani. Ilyen és hasonló tevékenységek sorozatából leszünk mi, vagy cégünk vezetői jó vezetők. Hiszen ez is egy olyan skill, ami "learn by doing" alapon, gyakorlattal alakul ki. Összeszedtük a hasznos elméletet, a mellé illeszkedő gyakorlatokkal, hogy minél inkább lerövidítsük azt az időt, ami alatt kialakulnak a helyes vezetői viselkedésformák.

Mit kínálunk?

Versenyképes tudás a vezetők világában, kétirányú képzés, ahol veled együtt keressük a benned rejlő vezetői potenciálokat.

Mit várhatsz a képzéstől?

Elméleti alapok, hogy közös nevezőn legyünk. A csapatoddal/csoportoddal mindennapokban használható gyakorlati eseteket vizsgálunk. A képzés végére a legtipikusabb esetekre felkészült vezető válhat belőled.

Kinek ajánljuk?

Akik nemrégiben lettek vezetők, vagy vezetői ambícióval rendelkeznek. Akik már vezetnek csapatot/csapatokat, de szélesítenék skill tárukat, és helyes vezetői kompetenciákat tanulnának.

Tartalomjegyzék:

Vezetés elmélet és gyakorlat, Kommunikációs alapok, verbális és nonverbális kommunikáció, dolgozói potenciál felismerés és kiaknázás, idő management módszerek, meggyőzés és érvelés. Célok azonosítása és tisztázása, konfliktus kezelési módszerek. ön és munkatárs ismereti feladatok.

    Ajánlatkérés

    A nap bármely órájában