Miben segíthetünk?

Oktatás

Agilis szoftverfejlesztés, projekt management, vezetői skillek és marketing oktatások a te és céged igénye szerint.

Ügynökség

Marketing ügynökség, online és offline marketing, e-mail marketing, SEO, social tartalom gyártás, hirdetés beálltás, nyomdai munkák.

Tanácsadás

Projektvezetési tanácsadás, akár induló, folyamatban lévő, illetve retrospective-ként lezárt projekttel kapcsolatban.
info@agile.hu

Sikeres értékesítés titka

Dolgozóként ezen múlik a bónusz, jutalékra dolgozol? Vagy munkáltatóként eladásokat növelnétek, egy eladói továbbképzéssel? Jó értékesítőnek nem születnek az emberek, hanem azzá válnak az emberek. Elméleti és gyakorlati elemekkel egyaránt megmutatjuk, mik a helyes módszerek a sikeres értékesítésben.

Mit kínálunk?

Titkot nem, de összeszedett gyakorlat orientált képzést, ahol bemutatjuk a helyes értékesítő hozzáállást és praktikákat, amivel növelheted az eladásokat.

Mit várhatsz a képzéstől?

Olyan technikákat fogsz elsajátítani, amit már másnap használhatsz, bepillantást kapsz a vevők gondolkodásába, globális és lokális gazdaságtudományi elmélettel megfűszerezve.

Kinek ajánljuk?

Új és öreg motoros üzletkötőknek, akik értékesítési iparban dolgoznak.

Tartalomjegyzék:

Üzletkötői alapok, kommunikációs alapok, meggyőzés és érvelés, célközönség felmérése. Piackutatás, kereslet-kínálat alakítása, online és offline eszközök eladáshoz, kimutatások helyes használata. Vásárlás és eladás gazdaságtudományi szemszögből. Eladások pszichológiája. Egyéb a képzésen felmerülő esettanulmányok és kérdések hathatós vizsgálata.

    Ajánlatkérés

    A nap bármely órájában