Miben segíthetünk?

Oktatás

Agilis szoftverfejlesztés, projekt management, vezetői skillek és marketing oktatások a te és céged igénye szerint.

Ügynökség

Marketing ügynökség, online és offline marketing, e-mail marketing, SEO, social tartalom gyártás, hirdetés beálltás, nyomdai munkák.

Tanácsadás

Projektvezetési tanácsadás, akár induló, folyamatban lévő, illetve retrospective-ként lezárt projekttel kapcsolatban.
info@agile.hu

Siker a kommunikációban

Nem ment az érvelés, vagy a beszélgetés után jöttek a frappáns ötletek vitapartnereddel szemben? Esetleg vezetői pozícióra pályázol, vagy nem rég már ki is neveztek? Legyen bármilyen indokod is, a lényeg ugyanaz: szeretnéd javítani soft-skilljeid. Megtanítunk olyan gyakorolható technikákra, amitől a képzés végére érvelésed letisztult, gondolatmeneted jobban strukturált lehet. Az első lépés az, hogy hiszel magadban, rögtön utána a második, hogy lentebb görgetsz és megnézed a részleteket.

Mit kínálunk?

Olyan gyakorolható technikákat, amellyel meggyőzőbb prezentációt adhatsz elő. A tanfolyamon elméleti és gyakorlati feladatokon keresztül mutatjuk be, hogy válhatsz jobb előadóvá.

Mit várhatsz a képzéstől?

Gyors és teljeskörű előadói készségfejlesztésre koncentrálunk. Megtanulod hogyan építsd fel és prezentáld mondanivalód, hogy az menjen át a hallgatónak, amit szeretnél, ahogyan szeretnéd, függetlenül, hogy cégen belüli, vagy ügyfeleknek tartott előadást adsz elő. Praktikus technikákat sajátítunk el, amelyeket használva magabiztosabb, hatásosabb és hatékonyabb lesz előadásod. Átnézzük a Powerpoint és egyéb eszközök alapvető és legújabb lehetőségeit.

Kinek ajánljuk?

Akik gyakran prezentálnak, de úgy érzik nem megfelelő a közönség figyelme, reakciója. Akik szeretnének prezentálni, de nem mernek. Akik tovább fejlődnének előadói készségekben. Akik több megrendelést várnak ügyfeleiktől prezentáció után.

Tartalomjegyzék:

Kommunikációs alapok, verbális és nonverbális kommunikáció, meggyőzés és érvelés, asszertív kommunikáció. Kommunikációs eszközök, lámpaláz kezelése, sikeres kommunikációs technikák. Hallgatóság elemzése, reakció és válasz hatékony egyvelege, célok felderítése és lépések az eléréshez. Egyéb a képzésen felmerülő esettanulmányok és kérdések hathatós vizsgálata. Éles kommunikációs gyakorlatok szakértői visszajelzéssel.

    Ajánlatkérés

    A nap bármely órájában