Miben segíthetünk?

Oktatás

Agilis szoftverfejlesztés, projekt management, vezetői skillek és marketing oktatások a te és céged igénye szerint.

Ügynökség

Marketing ügynökség, online és offline marketing, e-mail marketing, SEO, social tartalom gyártás, hirdetés beálltás, nyomdai munkák.

Tanácsadás

Projektvezetési tanácsadás, akár induló, folyamatban lévő, illetve retrospective-ként lezárt projekttel kapcsolatban.
info@agile.hu

SEO képzés

Jó helyen vagy, ha: magad szeretnéd weboldalad, branded, vagy bármilyen tartalmad menedzselni, de kevésbé vagy gyakorlott a keresők világában. Technikai, vagy programozási tudás nem szükséges a tanfolyamhoz, a lehető legérthetőbb módon mutatjuk be, hogyan gondolkodnak a kereső motorok. Mutatunk helyes példákat, eszközöket, amikkel felvértezve már másnap hasznosíthatod a képzésünkön tanultakat.

Mit kínálunk?

A képzés fókuszában a tartalmi On-Site és Off-Site SEO áll. A Technikai SEO már komolyabb informatikai hátteret követel meg, korábbi tapasztalatok alapján csak érintőlegesen merül majd fel.

Mit várhatsz a képzéstől?

A tanfolyam végére piacképes SEO munkatárs leszel, megtanulod az alap elméletet, miképp működik a Google botja és rangsoroló mechanizmusa. Enelngedhetetlen programokat és best practice-eket megnézzük, illetve gyakorlati példákon keresztül hajtunk végre egy optimálást.

Kinek ajánljuk?

Akiknek van saját weboldaluk és szeretnék tudatosabban felkészíteni a tartalmakat a Google keresőire. Vagy akik weboldalakkal foglalkoznak, de kevésbé van rálátásuk, miképp kerülhetnek előrébb a keresés találati listán.

Tartalomjegyzék:

Hogyan működik a Google? Tartalom gyártás szabálya. Konkurencia elemzése egyszerűen használható eszközök segítségével. Kulcsszó elemzés a Google segítségével. SEO-t segítő eszközök használata. SEO a gyarkorlatban (On-Site és Off-Site). Technikai SEO és a jeletősége. Képzés végén SEO kipróbálása éles környezetben.

    Ajánlatkérés

    A nap bármely órájában