Miben segíthetünk?

Oktatás

Agilis szoftverfejlesztés, projekt management, vezetői skillek és marketing oktatások a te és céged igénye szerint.

Ügynökség

Marketing ügynökség, online és offline marketing, e-mail marketing, SEO, social tartalom gyártás, hirdetés beálltás, nyomdai munkák.

Tanácsadás

Projektvezetési tanácsadás, akár induló, folyamatban lévő, illetve retrospective-ként lezárt projekttel kapcsolatban.
info@agile.hu

Scrum Master, Agile Coach képzés

A Scrum Master az agilis csapatok egy alapvető szerepkörét betöltő vezetője. Nem főnöke a csapattagoknak, azért felel, hogy a helyes csapatműködést elősegítse, az agilis értékek mentén egy transzparens pozíciót megtestesítve segítse a csapatot és a csapat munkáját. "Lead without power" elven vezeti a csapatát, Kezdő, vagy már gyakorlott Scrum Mastereket is várunk a képzésen.

Scrum Master, Agile Coach, vagy Agilis vezető

 

Mit kínálunk?

Olyan gyakorlatorientált képzést nyújtunk, ahol az elméleti alapoktól kezdve, valós projekt példákon keresztül vizsgáljuk meg milyen egy agilis csapatműködésre való átállás, vagy a helyes agile működés. Agilis Coach és Agilis vezetői tulajdonságokat kielemezve szintén gyakorlati példákon keresztül sajátíthatod el mi lesz a feladatod. Ha már kialakított Scrum vagy más agilis csapatokkal rendelkezel, személyre szabottan a munkád elősegítése céljából tartjuk az oktatást, kielemezzük a problémás pontokat és megoldásokat keresünk rá.

Mit várhatsz a képzéstől?

A képzés után teljes átfogó képet kapsz az agilis szoftverfejlesztés, az agilis módszertanok területéről, gyakorlati példán keresztül fogod megtapasztalni milyen egy scrum csapatként dolgozni, ha már van tapasztalatod, akkor elméletibb és interaktívabb képzésre számíthatsz.

Kinek ajánljuk?

Ha még nem dolgoztál Scrum-ban, illetve nem tudod mi a Scrum Master jelentése, vagy ki az Agile Coach, nem ismered az agilis módszertan előnyeit? Kiváló kiinduló alapot nyújtunk, nyilván agilisan fel vagyunk készülve, ha már van tapasztalatod mehetünk mélyebbre is, nézhetünk best-practiceket, különböző Scaling javaslatokat több csapatos felállásra, illetve megnézzük személyes fejlődésed potenciáljait mint Scrum Master.

Tartalomjegyzék:

Scrum keretrendszer alapjai, Scrum szerepkörök és ceremóniák, bevezetés a Kanban-ba, Scrum a gyakorlatban, moderációs technikák, Offline és Online tool-ok amiket Scrum Master használ, praktikák több csapattal való dolgozásra, agilis csapat indítása, agilis módszertan átállás hatékony elemei.

    Ajánlatkérés

    A nap bármely órájában