Miben segíthetünk?

Oktatás

Agilis szoftverfejlesztés, projekt management, vezetői skillek és marketing oktatások a te és céged igénye szerint.

Ügynökség

Marketing ügynökség, online és offline marketing, e-mail marketing, SEO, social tartalom gyártás, hirdetés beálltás, nyomdai munkák.

Tanácsadás

Projektvezetési tanácsadás, akár induló, folyamatban lévő, illetve retrospective-ként lezárt projekttel kapcsolatban.
info@agile.hu

Prezentációs training

Volt már, hogy izgultál amikor elő kellett adnod? Nincs olyan kérdés, amivel megfognának, még sincs sose kérdés, mintha a közönséget nem érdekelné? Legyen minden előadásod emlékezetes, tanulj tippeket trükköket egyszerűen gyakorolható előadói módszerekből. Hiszünk benne, hogy a következő előadásaidon magad fogod észre venni a a fejlődést.

Mit kínálunk?

Olyan gyakorolható technikákat, amellyel meggyőzőbb prezentációt adhatsz elő. A tanfolyamon elméleti és gyakorlati feladatokon keresztül mutatjuk be, hogy válhatsz jobb előadóvá.

Mit várhatsz a képzéstől?

Gyors és teljeskörű előadói készségfejlesztésre koncentrálunk. Megtanulod hogyan építsd fel és prezentáld mondanivalód, hogy az menjen át a hallgatónak, amit szeretnél, ahogyan szeretnéd, függetlenül, hogy cégen belüli, vagy ügyfeleknek tartott előadást adsz elő. Praktikus technikákat sajátítunk el, amelyeket használva magabiztosabb, hatásosabb és hatékonyabb lesz előadásod. Átnézzük a Powerpoint és egyéb eszközök alapvető és legújabb lehetőségeit.

Kinek ajánljuk?

Akik gyakran prezentálnak, de úgy érzik nem megfelelő a közönség figyelme, reakciója. Akik szeretnének prezentálni, de nem mernek. Akik tovább fejlődnének előadói készségekben. Akik több megrendelést várnak ügyfeleiktől prezentáció után.

Tartalomjegyzék:

Kommunikációs alapok, verbális és nonverbális kommunikáció, meggyőzés és érvelés, célközönség felmérése. Előadói eszközök, lámpaláz kezelése, képi és hangi eszközök harmóniája. Online és Offline prezentációs eszközök, kimutatások használata. Egyéb a képzésen felmerülő esettanulmányok és kérdések hathatós vizsgálata. Éles prezentálás szakértői visszajelzéssel.

    Ajánlatkérés

    A nap bármely órájában