Miben segíthetünk?

Oktatás

Agilis szoftverfejlesztés, projekt management, vezetői skillek és marketing oktatások a te és céged igénye szerint.

Ügynökség

Marketing ügynökség, online és offline marketing, e-mail marketing, SEO, social tartalom gyártás, hirdetés beálltás, nyomdai munkák.

Tanácsadás

Projektvezetési tanácsadás, akár induló, folyamatban lévő, illetve retrospective-ként lezárt projekttel kapcsolatban.
info@agile.hu

Business Analyst képzés

A megrendelő, vagy Product Owner nem ért szót a fejlesztő csapattal? Vagy elfoglaltak a stakeholderek, és nincs, vagy nem jó minőségű, amin dolgozni tudnak a fejlesztők? Gyakran van szükség egy közvetítő szerepre. Az üzleti elemző nehéz, de tanulható kiegészítő agilis szerepkör. Segítünk feltérképezni a lehetőségeket a hatékony működéshez, vagy tovább fejleszteni az eddig használt módszereid.

Business Analyst, avagy Üzleti Elemző szerepkör egy speciális, Scrum-ban hivatalosan nem létező szerepkör, mégis a gyakorlat szerint megbecsült és kiváltképp fontos szakma Agile területen. Képzésünkben áttekintjük a különböző üzleti elemző szerepkör working modelleket, az alapoktól az összetett, több csapattal is foglalkozó és kooperáló Business Analyst-ig.

Mit kínálunk?

Versenyképes elméleti képzést, gyakorlati példa projekten keresztül ismertetjük a szerepkör határait, feladatkörét és a munkafolyamatokat. Tapasztaltabb üzleti elemzőknek a személyes fejlődést helyezzük előtérbe, ebben az esetben képzés előtti felmérés után személyre/problémakörre szabott.

Mit várhatsz a képzéstől?

A képzés végére gyakorlati tapasztalatod lesz a Business Analyst szerepkör minden tevékenységéről. Több Online-Cloud-Offline toolban ismered meg hogy fogsz dolgozni. Mindezeket megfűszerezzük a kötelező elmélettel, hogy igazi tapasztalt Business Analyst legyél a csapatodban.

Kinek ajánljuk?

Ha még nem dolgozál ilyen szerepkörben megtanulod az alapvető requirement-engineering módszereket, agilis módszertan és csapat működési modelljeit, backlog kezelési módszereket. Ha már van tapasztalatod, akkor bonyolult szakmai requirement engineering módszereket, delegálást, több csapattal való munkát, illetve a karrier előrelépést tartjuk a képzés középpontjában.

Tartalomjegyzék:

Agilis szoftverfejlesztés alapok, a Product Owner a Business Analyst és a Scrum Master kapcsolata, requirement engineering módszertan fajták, INVEST elvek avagy milyen egy jó User Story, User Story mapping,  dokumentálási módszertan fajták, fejlesztés validitásának ellenőrzése, tipikusan felbukkanó feladatok kezdőknek.

    Ajánlatkérés

    A nap bármely órájában

    Bitte gib deinen benutzernamen oder deine e mail adresse an. Minden, amit tudnod kell a scrum master képzés ről. Wordpress | obm digital.