Miben segíthetünk?

Oktatás

Agilis szoftverfejlesztés, projekt management, vezetői skillek és marketing oktatások a te és céged igénye szerint.

Ügynökség

Marketing ügynökség, online és offline marketing, e-mail marketing, SEO, social tartalom gyártás, hirdetés beálltás, nyomdai munkák.

Tanácsadás

Projektvezetési tanácsadás, akár induló, folyamatban lévő, illetve retrospective-ként lezárt projekttel kapcsolatban.
info@agile.hu

B2B Sales

Beszerzőknek és üzleti saleseseknek egyaránt ajánljuk a képzést. Bár tudnánk mi jár partnerünk fejében, vagy épp az üzlet rájuk eső részének mi a célja. Egyáltalán nem lehetetlen, ismerd ki őket és tanulj meg a cégek fejével gondolkodni, hogy megvegyék a terméket, vagy szolgáltatást. Az üzleti ügyfelek egyedibb döntési folyamatokat és működési modellt képviselnek, de közösen segítünk megtalálni a közös hangot.

Mit kínálunk?

Elméleti és gyakorlati technikákat, amelyeket célszerű üzleti ügyfeleknél használni.

Mit várhatsz a képzéstől?

Olyan technikákat fogsz elsajátítani, amit már másnap használhatsz, bepillantást kapsz a vállalatok működésébe és beszerzéseik hátterébe.

Kinek ajánljuk?

Új és öreg motoros üzletkötőknek, akik főképp üzleti ügyfelekkel dolgoznak, vagy portfóliót váltanának és betörnének erre a piacra.

Tartalomjegyzék:

Üzleti és kommunikációs alapok, meggyőzés és érvelés, célközönség felmérése. Piackutatás, online és offline eszközök eladáshoz, kimutatások helyes használata. Üzleti gondolkodás, üzleti timeline, beruházások háttere, hasznos tippek árajánlatkor. Egyéb a képzésen felmerülő esettanulmányok és kérdések hathatós vizsgálata.

    Ajánlatkérés

    A nap bármely órájában