Miben segíthetünk?

Oktatás

Agilis szoftverfejlesztés, projekt management, vezetői skillek és marketing oktatások a te és céged igénye szerint.

Ügynökség

Marketing ügynökség, online és offline marketing, e-mail marketing, SEO, social tartalom gyártás, hirdetés beálltás, nyomdai munkák.

Tanácsadás

Projektvezetési tanácsadás, akár induló, folyamatban lévő, illetve retrospective-ként lezárt projekttel kapcsolatban.
info@agile.hu

Project Management képzés

Minőséget kér az ügyfél, lehetőleg olcsón és tegnapra. Ismerős? Mi a helyes reakció és válasz egy ilyen esetben? Hogyan kommunikálsz egy nehéz döntést a csapatoddal? Mik a helyes idő menedzsmenti elvek, kommunikációs normák és hasznos eszközök, amikkel mind a te és a kollegáid élete egyszerűbb lesz? Ezeket a témákat vizsgáljuk esettanulmányokon, gyakorolható feladatokon és egy rövid elmélet kíséretében. A képzésnek nem feltétele az agilis keretrendszer használata, de fogunk nézni példákat, mikor melyik előnyösebb.

Mit kínálunk?

Olyan gyakorlat orientált szakmai tudást, amit már a képzés másnapján hasznosíthatsz a futó, vagy induló projekteden.

Mit várhatsz a képzéstől?

A gyakorlatot behozzuk az oktatásba, interaktív gyakorlati példákkal magyarázzuk a legbonyolultabb részleteket is, a képzés végére teljes képet kapsz az agilis módszertan működéséről, megtudod hogy lehet ezt a saját projektedre rászabni, illetve leghatékonyabban felhasználni.

Kinek ajánljuk?

Akik még nem használtak agilis módszertanokat, vagy agilis keretrendszereket, akik hatékonyan állnának át agilis rendszerre, vagy akik már átálltak, de nincsenek meggyőződve, hogy helyesen implementálták az Agile manifesto minden elemét.

Tartalomjegyzék:

Agilis szoftverfejlesztés alapok: alapfogalmak, ceremóniák, szerepkörök és teendők, alapértékek, módszertanok. Tipikus projekt indítási és zárási teendők, hasznos tool-ok, User Story Mapping, Backlog kezelés. Agilis szerződés típusok előnyei hátránya, riportálási eszközök, becslés és projekttel kapcsolatos előrejelzés, mérföldkövek kezelése. Távmunkában dolgozó kollegák manadgelése. Esettanulmány egy közösen indított projekten keresztül. Futó projekteken felmerülő problémák szaktanácsadása.

    Ajánlatkérés

    A nap bármely órájában